Grow your business.
Give your business a boost with a beautifully crafted homepage.
Learn More
En person med mange nåle i ryggen. Akupunktur.

Akupunktur

Akupunktur er en traditionel medicinsk praksis, der opstod i det gamle Kina for over 4000 år siden. Det involverer indsættelse af tynde, sterile nåle i specifikke punkter på kroppen for at fremme heling, balancere energien i kroppen og forbedre det generelle velvære.

Der anvendes ofte supplerende teknikker såsom moxibustion (forbrænding af tørrede urter nær huden) eller cupping (brug af sugekopper på huden) for at forbedre de terapeutiske virkninger.

Den grundlæggende filosofi bag akupunktur er baseret på begrebet Qi (udtales "chee"), som betragtes som den vitale energi, der strømmer gennem meridianer eller veje i kroppen. Ifølge traditionel kinesisk medicin kan det føre til forskellige sundhedsproblemer, når Qi bliver ubalanceret eller blokeret – herunder smerter. Ved at indsætte nåle i specifikke akupunkturpunkter langs meridianerne, sigter akupunktur på at genoprette den korrekte strøm af Qi og derved styrke helbredet samt fremme harmoni i kroppen.

Akupunktur bruges ofte til en bred vifte af tilstande og symptomer, herunder smertebehandling, stressreduktion, fordøjelsesforstyrrelser, åndedrætsproblemer, muskuloskeletale problemer samt følelsesmæssigt velvære.

For at starte et behandlingsforløb, vil jeg efter en grundig samtale ofte undersøge sygehistorien, observere fysiske symptomer og palpere visse punkter på kroppen.
Medbring gerne røntgen, scanningsbilleder samt journaluddrag.  

Fordele ved akupunktur inkluderer ikke blot lindring af fysiske lidelser som smerter i ryggen, nakken, muskelspændinger og migræne, men det kan også hjælpe med at håndtere angst, stress og søvnproblemer. Denne holistiske tilgang sigter mod at styrke kroppens egen evne til at hele sig selv i stedet for blot at behandle symptomer.

Akupunktur er blevet anerkendt af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) for dens effektivitet i behandlingen af en bred vifte af lidelser. Det er en dokumenteret effektiv og sikker behandling, der har vist sin værdi igennem flere tusinde år.
Derfor hvis du søger en naturlig tilgang til at forbedre dit helbred og velbefindende, kan akupunktur være den rette løsning for dig.

Lad mig hjælpe dig til et forbedret fysisk og mentalt velvære.

Er man ikke så glad for nålestik, så kan disse ofte undgås ved at behandle med meridianterapi, som er en del af Japansk akupunktur.

Kontakt
om meridianterapi

Kontakt

Akupunktør.dk

Lars Christian Petersen

Tlf.: 23 33 90 98

info@akupunktor.dk

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10 - 17

Weekender & helligdage: Lukket
Tak for din henvendelse.
Du vil blive kontaktet snarest muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen.