Smerter

Akupunktur kan være en effektiv behandlingsmetode til smertelindring. Her er nogle af de måder, hvorpå akupunktur positivt kan hjælpe med at reducere smerter:

Smertedæmpning: Akupunktur arbejder ved at stimulere specifikke akupunkturpunkter på kroppen ved hjælp af tynde nåle. Denne stimulering kan aktivere kroppens naturlige smertelindrende mekanismer, herunder frigivelse af endorfiner, som er kroppens egne smertestillende stoffer. Denne smertedæmpende virkning kan hjælpe med at lindre smerter forårsaget af forskellige tilstande som muskelsmerter, ledsmerte, migræne, fibromyalgi og meget mere.

Reduktion af inflammation: Akupunktur kan bidrage til at reducere inflammation i kroppen. Ved at stimulere visse akupunkturpunkter kan det hjælpe med at regulere immunsystemet og reducere produktionen af ​​proinflammatoriske cytokiner. Dette kan være særligt nyttigt ved behandling af smertetilstande, der involverer inflammation som f.eks. gigtsygdomme og autoimmune lidelser.

Øget blodcirkulation: Akupunktur kan forbedre blodcirkulationen i det berørte område. Ved at øge blodgennemstrømningen kan akupunktur bidrage til at levere næringsstoffer og ilt til vævet og fremme helingsprocessen. Dette kan være gavnligt for personer med smerter forårsaget af skader, overbelastning eller dårlig blodgennemstrømning.

Afslapning og stressreduktion: Smerter kan være forbundet med muskelspændinger og stress. Akupunktur kan hjælpe med at reducere spændinger i musklerne og fremme afslapning. Ved at stimulere bestemte akupunkturpunkter kan det også hjælpe med at reducere stress og angst, hvilket kan bidrage til en bedre smertehåndtering.

Akupunktur bidrager til at reducere smerter samt forbedre livskvaliteten.

Bestil tid
Krykker. Akupunktur mod smerter.

Typiske smerter

Jeg ser mange smerter. Hyppige er:

Migræne og hovedpine, nakke- og skuldersmerter, rygsmerter herunder lændesmerter, discusprolaps og iskias, led- og muskelsmerter bl.a. knæsmerter, chondromalacia patella eller fibromyalgi, artritis, arthrose og gigt, gigtsmerter, menstruationssmerter, hælspore, forstuvninger og forvridninger af led. Overbelastningsskader som løberknæ, musearm, golfalbue eller tennisalbue, muskelspændinger og myoser, senebetændelse, senebeskadigelse, fibersprængning, forstrækning, forstuvning og muskelbristning.

Kontakt

Akupunktør.dk

Lars Christian Petersen

Tlf.: 23 33 90 98

info@akupunktor.dk

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10 - 17

Weekender & helligdage: Lukket
Tak for din henvendelse.
Du vil blive kontaktet snarest muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen.