Grow your business.
Give your business a boost with a beautifully crafted homepage.
Learn More

Meridianterapi

Meridianterapi er en japansk form for blid men effektiv akupunktur. Der anvendes mest ikke-stikkende redskaber, da den i starten mest blev praktiseret af blinde akupunktører. Toyohari er den form for meridianterapi. som jeg primært anvender. Toyohari blev grundlagt i Japan i 1920 - 30erne. Der behandles på kropsområder samt i specifikke punkter på kroppen for at fjerne smerter, fremme heling, balancere energien i kroppen og forbedre det generelle velvære. 

Meridianterapi er baseret på begrebet Qi (udtales "chee"), som betragtes som den vitale energi, der strømmer gennem meridianer eller veje i kroppen. Når Qi bliver ubalanceret eller blokeret, kan det føre til forskellige sundhedsproblemer – F.eks. smerter. Ved at behandle specifikke akupunkturpunkter langs meridianerne genoprettes den korrekte strøm af Qi og derved styrkes helbredet samt fremmes harmoni i kroppen.

Meridianterapi bruges ofte til en bred vifte af tilstande og symptomer, herunder til at opnå psykisk velvære samt til smertebehandling, stressreduktion, fordøjelsesforstyrrelser, åndedrætsproblemer, knogle-/led problemer, energiblokinger, hudlidelser, stemmetab/hæshed, arvæv, sårhealing, migræne, tinnitus, restless legs m.m.

Under en meridianterapi vil jeg spørge ind til sygehistorien, observere fysiske symptomer og palpere visse punkter på kroppen. Baseret på denne undersøgelse, vil jeg afgøre hvilke akupunkturpunkter der skal målrettes mod og vil måske supplere med moxibustion (forbrænding af tørrede urter nær huden) for at tilføje yang (energi) til kroppen.

Kontakt

Kontakt

Akupunktør.dk

Lars Christian Petersen

Tlf.: 23 33 90 98

info@akupunktor.dk

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 10 - 17

Weekender & helligdage: Lukket
Tak for din henvendelse.
Du vil blive kontaktet snarest muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen.